Home > Service > Verzenden


Verzendkosten

De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van het formaat en gewicht. De verzendkosten zijn all-in, dus geen onverwachtse verpakkings- en administratiekosten. 

Hoe worden de verzendkosten berekend?
Verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en formaat en kunnen lager of hoger uitvallen. De verzendkosten zullen berekend worden na het plaatsen van een bestelling, hierbij wordt een standaard tarief van €6,95 gerekend voor het kleinste pakket.

Kan het pakket verstuurd worden met een andere koeriersdienst?
Mocht er een andere koeriersdienst dan PostNL gewenst zijn gelieve dit vooraf aan te geven per mail (info@thevioletcauldron.com) zodat wij de mogelijkheden kunnen bekijken. 

Kan ik extra wensen doorgeven zoals niet bij de buren bezorgen of extra verzekering?
Dit is zeker mogelijk let op dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. Gelieve dit voor de bestelling per mail
(info@thevioletcauldron.comdoor te geven zodat wij de mogelijkheden kunnen bekijken. 


Levertijd binnen Nederland

Alle bestellingen die op de werkdagen (ma-do) voor 12.00 uur besteld en betaald zijn, worden binnen 3 werkdagen verzonden. Pakketpost binnen Nederland via PostNL en heeft een levertijd van 1 à 2 werkdagen (m.u.v. feestdagen). The Violet Cauldron is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens de transport.
Heb je na 5 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact op via info@thevioletcauldron.com


Levertijd Internationaal

Stuur een e-mail naar info@thevioletcauldron.com met adres zodat wij de geschatte leverdatum kunnen verstrekken. The Violet Cauldron is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens de transport. Heb je na de geschatte leverdatum je bestelling nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact op via info@thevioletcauldron.com


Verzending

Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens de transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn stuur dan de foto's van de beschadigingen naar info@thevioletcauldron.com zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken. Het item retourneren? Stuur hiervoor eerst het retour formulier naar info@thevioletcauldron.com (Download hier het retour formulier). Retouren die niet zijn aangemeld worden niet behandeld. Als je retour is aangekomen en goedgekeurd worden de product en retourkosten teruggestort op het opgegeven rekeningnummer. Lees meer hierover op onze retour pagina.

Retouradres:
The Violet Cauldron
Laurier 11
1616 TN
Hoogkarspel


Minimum orderbedrag

In de webwinkel is een geen minimum orderbedrag.


Bestelling afhalen in Zwaag
Dit is alleen mogelijk op afspraak mail ons hiervoor op info@thevioletcauldron.com of neem telefonisch contact op. 
Afhaaladres:
Jelle Zijlstraweg 86
1689ZX Zwaag
Nederland


 

© 2020 - 2024 The Violet Cauldron - Anne Stokes|Fantasy|Alternatief|Spiritueel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel