Home > Service > Cadeaubonnen


Hoe wissel ik mijn cadeabon in?
- De cadeaubon code kan bij het afronden van de bestellling worden ingevuld in het kortingscode vakje.

Hoe bestel ik een cadeaubon ?
Stuur ons een mailtje op info@thevioletcauldron.com met het gewenste bedrag voor de cadeaubon, de naam van de gevende partij en de naam van de ontvangende partij dan regelen wij de rest.


Voorwaarden:

1. De The Violet Cauldron cadeaubon wordt uitgegeven door V.O.F. The Violet Cauldron en deze voorwaarden vormen een aanvulling op de algemene verkoopwaarden van V.O.F. The Violet Cauldron. Door aankoop en gebruik van een The Violet Cauldron cadeaubon aanvaard je deze voorwaarden en verbind je jezelf ertoe deze na te leven.

2. The Violet Cauldron cadeaubon is momenteel alleen digitaal verkrijgbaar op aanvraag.

3. The Violet Cauldron cadeaubon is inwisselbaar in onze webshop.

4. Het tegoed op de The Violet Cauldron cadeaubon is 2 jaar na aankoop geldig en kan ook in delen worden besteed. Mocht dit het geval zijn dan zal een nieuwe code met het resterende bedrag per mail worden verstrekt.

5. Een The Violet Cauldron cadeaubon kan alleen bij aanschaf worden opgewaardeerd en kan niet later worden opgewaardeerd.

6. Het opladen van de The Violet Cauldron cadeabon kan met elk gewenst bedrag, met een minimum van €5,- en maximum van €100,- per cadeaubon.

7. Het saldo op de The Violet Cauldron cadeaubon is altijd in euro's.

8. Het tegoed op The Violet Cauldron cadeaubon kan niet in contant worden uitbetaald.

9. Een cadeabon kan niet gebruikt worden voor de verzendkosten

10. Alleen betalingen met een originele cadeaubon code worden geaccepteerd. 

11. De The Violet Cauldron cadeaubon kan na aanschaf niet worden geretourneerd of worden ingewisseld voor geld of waardecheques. 

12. Indien het saldo op de cadeaubon niet toereikend blijkt te zijn voor een aankoop, dan mag het resterende bedrag worden voldaan middels andere wettige betaalmiddelen.

13. In geval van diefstal, verlies, vervalsing of misbruik van de The Violet Cauldron cadeaubon zal V.O.F. The Violet Cauldron het tegoed niet vergoeden. Ook in geval van beschadiging, waardoor de cadeaubon niet meer leesbaar is of het perongeluk verwijderen van de bevestigings email zal V.O.F. The Violet Cauldron het tegoed niet vergoeden. The Violet Cauldron is daarvoor niet aansprakelijk.

14. V.O.F. The Violet Cauldron behoudt zich het recht voor om een betaling met The Violet Cauldron cadeaubon (tijdelijk) te weigeren indien betaling niet mogelijk is door een technische storing. 

15. In de webshop kun je één cadeaubon per bestelling verzilveren. Bij bezit van meerdere cadeaubonnen kan er contact worden opgenomen per e-mail om de cadeaubonnen te combineren. 

16. V.O.F. The Violet Cauldron heeft ten allen tijden het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.  

© 2020 - 2024 The Violet Cauldron - Anne Stokes|Fantasy|Alternatief|Spiritueel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel