Home Service > Veelgestelde Vragen

Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan contact op via info@thevioletcauldron.com 

Ik heb geen track & trace ontvangen wat nu?
Het is mogelijk dat deze in de spam folder is beland; staat deze hier niet tussen stuur ons dan een mailtje op info@thevioletcauldron.com dan zorgen wij dat deze wordt toegestuurd.

De track & trace code heeft geen nieuwe update wat nu?
In de meeste gevallen zal de track & trace code binnen 24 uur worden ge-update mocht dit niet het geval zijn stuur 
ons dan een mailtje op info@thevioletcauldron.com dan kijken wij even mee. 

Wat is de levertijd buiten Nederland?
Alle bestellingen worden verzonden via PostNL mits anders verzocht. De levertijd kan verschillen per land en bestemming.

Wat is het minimum orderbedrag?
Er is geen minimum order bedrag bij The Violet Cauldron.

Waarom kan ik niet meer stuks bestellen van mijn product?
Wanneer je bijvoorbeeld maar 1 stuk kan bestellen, is er nog maar één van op voorraad. Wil je er toch graag meer hebben, stuur dan een bericht naar info@thevioletcauldron.com dan kunnen we kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

Hoe pre-order ik een item?
Check onze pre-order pagina voor meer info.


Hoe weet ik of mijn pre-order binnen is?
Zodra het item voorradig is ontvang je een mailtje dat het product binnen is. Deze zal  gereserveerd blijven voor +- 14 dagen* na het gestuurde mailtje dat deze voorradig is.

* indien anders afgesproken kunnen wij het product voor een langere periode reserveren  

De website laat zien dat het item is uitverkocht wat nu ?
Zolang er voortijdig een pre-order is geplaatst blijft het item gereserveerd ook als deze op uitverkocht staat in de webshop en is het is mogelijk de betaling binnen +-14 dagen te voldoen via de betaal link in de email. 

Kan ik andere producten die voorradig zijn toevoegen aan mijn pre-order bestelling?

Hiervoor kunnen wij een op maat gemaakte factuur maken indien gewenst of als pre-order al betaald is kan er een normale bestelling geplaatst worden op de website onder afhalen. Vermeld in de notities dat de pre-order inclusief verzendkosten is betaald zodat wij beide bestellingen samen kunnen voegen. (Dit is alleen mogelijk als de pre-order nog niet door ons is verzonden)

Doen jullie ook B2B verkoop?
Momenteel verkopen wij alleen aan particulieren. Mocht het gewenst zijn bedrijfsmatig in te kopen binnen Nederland kunnen wij de mogelijke opties bekijken; buitenland blijft hierbij uitgesloten. Stuur hiervoor een e-mail naar info@thevioletcauldron.com

 


Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan contact op via info@thevioletcauldron.com

© 2020 - 2023 The Violet Cauldron - Anne Stokes|Fantasy|Alternatief|Spiritueel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel