Home > Pre-orders

Alle pre-orders kunnen gereserveerd worden door een mailtje te sturen naar info@thevioletcauldron.com
De producten worden zodra voorradig voor gedurende +-14 dagen voor u gereserveerd mits anders afgesproken

Hoe plaats ik een pre-order zonder aanbetaling ?
- Stuur een mailtje naar info@thevioletcauldron.com voor de reservering
- Wij zullen een bevestigingsmail sturen voor de reservering en een bericht zodra het item voorradig is

*Alle pre-orders zonder aanbetaling zijn vrijblijvend en hoeven niet voortijdig afgerekend te worden

Hoe reken ik mijn pre-order af?
Na ontvangst van onze e-mail dat het product voorradig is kan de betaling gedaan worden met de onderstaande optie:

1: Betaal door de betaallink te gebruiken die in de e-mail is verstrekt zodra het product voorradig is 

Pre-orders en annuleringen:

  1. - Indien je een pre-order wilt annuleren dit gelieve tijdig door te geven. Hier aan zijn hier geen extra kosten aan verbonden. 
  2. - Bij het artikel staat aangegeven wanneer de verwachte uitlevering zal plaatsvinden. In veel gevallen zal de levering sneller zijn maar hou er rekening mee dat het in sommige gevallen ook langer kan duren. The Violet Cauldron kan geen garanties geven over de duur van de levering. Indien er wijzigingen plaatsvinden in de levertijd zal dit altijd worden vermeld (ge-update) op de product pagina. 
  3. - Een pre-order hoeft pas betaald te worden als het item klaar is voor verzending. Zodra het item voorradig is zal je van ons een bericht ontvangen met een betaallink om de kosten te voldoen. (Inclusief verzendkosten mits anders overeengekomen)
  4. - Het kan voorkomen dat een fabrikant een bestelling niet uitlevert. In dit geval zullen wij dit vermelden op de product pagina of zal het product verwijderd worden. 

Pre-orders met aanbetalingen:

Hoe plaats ik een pre-order met aanbetaling?
- Voeg het product toe aan de winkel wagen en betaal zoals je gewend bent
- Het resterende bedrag zal via een betaallink per mail worden verstuurd zodra het item voorradig is

Kan ik meer aanbetalen op mijn pre-order?
- Indien gewenst kan het product gedeeltelijk of volledig worden afbetaald in termijnen voor deze voorradig is.
Stuur hiervoor een mail naar info@thevioletcauldron.com

  1. Indien je een pre-order wilt annuleren dit gelieve tijdig door te geven. Hier aan zijn geen extra kosten verbonden. Het aanbetaalde bedrag zal worden terug gestort via de oorspronkelijke betaalmethode.
  2. Bij het artikel staat aangegeven wanneer de verwachte uitlevering zal plaatsvinden. In veel gevallen zal de levering sneller zijn maar hou er rekening mee dat het in sommige gevallen ook langer kan duren. The Violet Cauldron kan geen garanties geven over de duur van de levering. Indien er wijzigingen plaatsvinden in de levertijd zal dit altijd worden vermeld (ge-update) op de product pagina
  3. Een pre-order hoeft pas volledig betaald te worden als het item klaar is voor verzending. Zodra het item voorradig is zal je van ons een betaallink krijgen om de overige kosten te voldoen. (Inclusief verzendkosten mits anders is overeengekomen)
  4. Het kan voorkomen dat een fabrikant een bestelling niet uitlevert. In dit geval zullen wij dit vermelden op de product pagina en een mail sturen.

 

© 2020 - 2022 The Violet Cauldron - Anne Stokes|Fantasy|Alternatief|Pop Culture | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel